Dags att kila!


Godmorgon!

Vaknade runt tio och jag känner mig redan trött igen, haha! Idag ska jag iallafall åka in till stan med fina Lisa och träffa Felix. Vi får hoppas på att det blir braaaa. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men det är väl kanske dags att jag börjar fixa mig!

The Studio

Åh vilken bra dag! Vaknade runt nio idag, fick skjuts hem från min fina, duschade lite snabbt och satt ganska snart på tåget påväg in till stan med mamma. väl inne i stan köpte jag päls till jackan och bytte min Longchamp väska till en storlek större. Vid kvart över två mötte vi upp Frida och hennes mamma vid svampen för att sedan gå till The Studio. Det va så himla kul att få håret fixat, bli sminkad och sen fotas av riktiga proffs! helt klart värt pengarna!










sometimes, two people have to fall apart to realize how much they need to fall back togehter.


Godmorgon mina vänner! hoppas eran julafton var riktigt bra, en bra jul förtjänar nämligen alla. Min var iallafall superbra! Idag är det ju juldagen, en riktig mysdag enligt mig. Har precis lockat till mitt hår, för om en liten stund får jag besök av min fina. Vi ska vi byta julklappar, spela monopol med min familj ikväll och bara ta det lugnt. myssssss. Nu ska jag locka min systers hår och sen kolla på gossip girl. Vi hörs!

Justin Bieber and Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You


GOD JUL MINA VÄNNER!


tre timmar senare..

Oj, haha la mig i sängen för att kolla på gossip girl och tre timmar senare vaknar jag upp och är hur pigg som helst! Dock är inte min kropp särskilt pigg nu för tiden. Faller ihop på marken gör jag och det gjorde jag för en kvart sen igen.. usch. Det läskigaste är när allt bara blir svart och man känner hur man faller ihop men kan inte göra något.

9 timmar och 40 minuter kvar....

kan ni förstå att det är julafton imorgon? Det känns helt overkligt, men fem åriga felicia börjar krypa fram i mig. Pirr i magen, fast klistrad framför granen för att känna och skaka på alla mina paket, julgodis och julmust, grinchen och skratt i familjen. Jag älskar verkligen julen. Mysigaste tiden på året och allt är bara så fint. Tack Jesus för att du föddes, utan dig hade jag aldrig fått känna pirret och nervositeten kvällen innan julafton, eller hur långsamt allt går på julafton frams till paket öppningen!!

Godmorgon!

vaknade precis av att telefonen som ringde. Det var mamma för er som vill veta, hon ringde för att väcka mig. Jag ska nämligen in till stan med min fina, och för att hinna till två tåget måste jag gå upp nu. Men att sova till halv tolv var inte helt fel! Vi hörs senare mina vänner ♥

JULLOV

wiiho, där satt den! den här dagen har bara bringat lycka. om man bortser från vissa delar av julavslutningen som hyllades till en person som tyvär inte längre finns vid liv.. hemskt, riktigt hemskt.. efter avslutningen åkte jag och mina tjejer till gallerian för att julshoppa lite, efter det blev det mat i kungshallen med mycket skratt som vanligt, lite mer julshopping efter det och slutligen åkte jag hemåt för att möta upp Lisa. Hemma hos henne blev det film, ben and jerry's, kladdkaka och fixande av mina naglar! nu har jag världens mest fina naglar, gjorda av min egna manikyrist ;) klätt julgranen har jag också gjort, lagt alla julklappar på plats och druckit julmust till det. livet är på topp, det är något som är säkert!!

Godmorgon!

känner mig död, så himla trött! Men imorgon då smäller det, då får jag juuullov ♥ Vad denna dag har att bjuda på vet jag inte, men självklart hoppas jag på det bästa. Lär ju inte göra något i skolan idag, förutom på matten. Där verkar det ju alltid finnas något att göra.. nej nu är det dags att göra lite frukost och fixa mig. Vi hörs!

Life is too short to worry about what others think about you, have fun and give them something to talk about.

Då är jag klar med samhälls uppsatsen, men eftersom Amir ändrade datumet tills onsdag ska jag läsa igenom dne imorgon och fixa det sista. Sen är det över, inte en ända uppgift tills nästa år! Galet skönt. Nu ska jag duscha och även denna kväll kolla på en julfilm, mysfaktor! ♥

Istappar hänger ned från taket, Det knastrar så skönt under mina skor och jag tror på att tomten kommer dit där jag bor.

Då har den frösta riktiga snön lagt sig på marken och jag börjar äntligen få lite julkänsla. Igår inhandlade jag min första julklapp och i veckan som kommer ska jag stanna kvar inne i stan efter skolan för att handla resten. Här hemma idag har det varit julbak och plugg som gällt. Ja, lite mer än halva samhälls uppsattsen är nu klar och efter imorgon har jag inte en ända uppgift fram tills den 11 januari. Härlig känsla det där. Snart ska jag äta middag och efter det kryper jag ner i sängen och kollar på lite julfilmer. Nu är julen här på riktigt!

Always and forever

Vänner är ingenting man bara får, det är någonting man förtjänar. Och jag har märkt att en del personer jag trodde jag var super nära med, helt enkelt inte är de personer jag trodde. Jag känner mig ganska lurad, på ett förvånat sätt. Alla de där skratten, tårarna, minnena och bilderna känns helt plötsligt som ingenting. En vän är någon som stöttar en vad det är gäller, men som samtidigt säger vad den tycker. Men det finns en person, som jag vill säga en sak till. Och det är Lisa Asplund, min allra finaste. Jag vill säga tack för att du är du. Tack för alla fina stunder. Tack för att du alltid finns vid min sida. En vän som du, det är det inte många som har. Det är du och jag mot världen, always and forever. För när jag känner mig sådär sur och irriterad då är det du som förstår mig precis. och mitt i havet bland vänner, lyser du starkare än solen. ♥

Bruce Springsteen

Då var det bokat och klart. Den 28 Juli ska jag se kungen på Ullevi. Ja, ingen mindre än min stora favorit Bruce Springsteen ska jag och pappa åka och se. Det pirrar i hela kroppen, jag är så enormt glad! Alla gånger jag och pappa suttit i bilen och spelat hans skivor på högsta volym och nu ska vi få se honom live tillsammans. Det är som en dröm. Jag kan inte ens beskriva känslan. Bästa!

I open my eyes and I feel strong, I just need to know I'm here with you.

vilken känsla att vara klar med naturkunskapen. Som att en sten släpper från hjärtat. Ikväll ska jag lägga mig tidigt och bara sova och sova så jag är pugg för morgon dagens härliga planer. Känns som att det kommer bli en av det här årets mysigaste fredag. Jag ska förska uppdatera bättre också, det lovar jag!!

i wish i could be smart without studying.

skolan dödar mig. Seriöst. Är det ens okej att ge såhär många och stora uppgifter på en gång? Nej, jag vet jag ska inte klaga eftersom jag har "valt" det här själv men nu gör jag det ändå. Jag vill kunna känna att jag kan komma hem och slappa en hel dag utan att ens ha den där stressiga känslan över alla skolarbeten. Men om en vecka, då ska jag njuta och då ska jag göra allt jag aldrig hinner annars. Snacka om längtan!

vi gillar dig ändå, pappa!


mys söndag

ja, då var ännu en helg slut och imorgon är det dags för nya tag i och med en ny vecka. Sista skol veckan med 2 inlämningar och en muntlig redovisning, sen är det lov. Denna helg har jag bara varit med folk jag gillar speciellt mycket. Mys middag i fredags med min stjärna. Igår var jag på bio med min fina och idag blev det pepparkaksbak. En av dom skönaste helgerna på länge. Sånt här får en att inse vad som är värt att leva för!

word


You're the only thing that's worth holding on to.

vilken jävla dag. Tyska och matte prov stod på schemat. Nu är dom iallafall gjorde och jag kan koppla bort det från mitt huvud. Dagen belv inte bättre av att jag bröjade bråka med en person jag verkligen inte vill bråka med, skönt att vi löste det iaf och jag är så himla glad att jag har min fina Lisa som alltid finns vid min sida. Jag längtar tills imorgon för jag vet att jag kommer skratta så mycket att magrutorna bara blir fler och fler. Ja, tillsammans med henne blir allt så bra. En bästavän, det är något alla borde ha. bästa!

i'm gonna smile because i deserve to

Uppdateringen, vill jag ens nämna den? Egentligen inte för jag vet hur dåligt jag bloggar nu för tiden. Men minst 2 prov i veckan plus massa läxor gör mina vardagar lite tråkigare och lite stressigare. När jag väl inte pluggar är jag med personer som får mig att må så himla bra, och då hamnar bloggen tyvär i sista hand. Hur som haver nu bloggar jag äntligen och första snön har fallit på plats. Mysigt men kallt. Äsch, det är ju ändå vinter och då ska det ju vara snö, eller hur?

dagens


A best friend is a sister destiny forgot to give you


hemma

Kom hem runt 3 idag, efter en riktigt härlig helg. Dock fattades en person.. hur som helst så var det mycket skratt och mat, vilket jag gillar! Vid fyra idag satte jag mig vid skolböckerna och blev klar 3 timmar senare. Dock har jag fastnat lite med matten, men det fixar jag imorgon när jag går på fördjupningen! nej, nu ska jag krypa ner i sängen, antagligen ringa en person och kolla på gossip girl. lovely ♥

tschüss

Psykos dag med Jennifer på tyskan. Vet inte vad vi gjorde, allt förutom det vi skulle ungefär. Men härligt var det, kul var det och underhållande var det. Nu ska jag packa lite och lägga över bilderna från London på ett USB minne, mamma och jag åker nämligen bort över helgen till hälsingland för att hälsa på släkten där. Mitt första julbord för den här julen ska jag också äta, på lördag. Så jag säger väl adjö så hörs vi på söndag! ta hand om er ♥

Dessert rain


RSS 2.0